Om os

Bag Malerfirmaet Majken Skafte står kvinden af samme navn, Majken Skafte.

Professionel maler med stor erfaring

Bag Malerfirmaet Majken Skafte står kvinden af samme navn, Majken Skafte. Som malermester i 2. generation er det ikke en overdrivelse at påstå, at hun har maling i blodet. Som uddannet bygningsmaler med svendebrev er malerfirmaet det rette valg, når du skal have udført malerarbejde i Slagelse.

Ingen opgaver er for store eller små

Med mere end 20 års erfaring i malerbranchen ved vi, hvordan korrekt og godt udført malerarbejde skal se ud. Vi er i stand til at udføre alle former for maleropgaver, hvad end det handler om vægge, lofter, træværk, vinduer eller døre. Vi klarer både opgaver indendørs og udendørs uanset størrelsen på opgaven. Derfor kan du altid kontakte os, når du har behov for en professionel maler.

Malerarbejde af høj kvalitet

Hos Malerfirmaet Majken Skafte har vi kun dygtige uddannede bygningsmalere til at udføre maleropgaverne. Vi har nemlig et stort fokus på at levere malerarbejde af høj kvalitet, der tilfredsstiller både kundernes forventninger og vores egen faglige stolthed. Vil du sikre dig, at dit malerarbejde udføres ordentligt og med det bedste resultat, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.